Stensättning

Vi är proffs på stensättning i alla dess former. Hammarö Stenforum är störst på byggnation med främst granit, men skapar även vackra garageuppfarter, entréer och uteplatser utöver det vanliga. 

stensattning

Marksten

Det är både vackert och praktiskt med sten i trädgården. Marksten och plattor i betong är dessutom lätta att lägga och finns i många storlekar och färger så att du enkelt kan skapa din personliga miljö.

stensattning

Gatsten

Att ta vara på tidigare använd gatsten ger din trädgård, entré eller garageuppfart en rustik look. Hjälper dig hela vägen!

Stenmur

En stenmur kan både forma terrängen och fungera som markörer i trädgården. Dessutom ger de ofta en vacker och ögonfångande inramning. Vi har ett stort utbud av mursten i olika färger och i varierade utföranden. Välj mellan normal-, halv- och multiblock. 

Stort urval av sten

Vi har ett stort utbud av sten, granit, betong, gatsten eller natursten för att nämna några. Hos oss är det bara fantastin som sätter stopp! Kontakta oss idag för prisförslag.

Pooler & pooltak

Vi erbjuder thermopooler och glasfiberpooler i flera olika modeller, till oslagbara priser!
Nyhet

Spabad & Swimspa

Drömmer du också om att ha ett spabad hemma? Vi har spabad som kan göra den drömmen till verklighet!
Nyhet

Trädgårdsdesign

Hur ser din trädgårdsdröm ut? Med en genomtänkt trädgårdsdesign blir din trädgård både lättskött, vacker och funktionell.

Sten i alla dess former

Ska du anlägga en garageuppfart, eller kanske en uteplats av marksten? Det finns många fördelar med att välja marksten till ditt hem.

Entreprenad

Vi arbetar med både större och mindre entreprenader. Med referenser inom några av Sveriges största byggbolag