Trädgård

Drömmer du om en trädgård fylld av färgsprakande och prunkande växter, eller vill du ha en mer lättskött och funktionell dito? Oavsett vilket så hjälper vi dig att förverkliga din trädgårdsdröm. 

Helhetslösning

Oavsett om du behöver hjälp med marksten, växter, stensättning, anläggningsarbeten, eller något annat. så kan vi erbjuda en lösning. Vi hjälper dig från idé till verklighet! 

Träd

Träd skapar karaktär och kan användas både som skydd och för att skapa ombonade miljöer. 

Gräsmatta

Är det dags att anlägga gräsmatta? Oavsett om du väljer rullgräs eller frön så hjälper vi dig att få en grön och frodig gräsmatta.  

Marksten

Sten är en stor del av vårt arbete. Vi finns med dig hela vägen ifall du behöver hjälp med en garageuppfart, kantsten, mur eller entré, eller något helt annat efter ditt önskemål! Vi har ett brett utbud av markstenar i olika färger och former.  

Pool, fontän etc.

I vårt sortiment av tillbehör hittar du allt från eldkorgar, statyer, fontäner till pooler och bubbelbad från några av Nordens främsta varumärken. Du är varmt välkommen att kontakta oss idag eller besöka vårt Garden Center på Hammarö!

Pooler & pooltak

Vi erbjuder thermopooler och glasfiberpooler i flera olika modeller, till oslagbara priser!
Nyhet

Spabad & Swimspa

Drömmer du också om att ha ett spabad hemma? Vi har spabad som kan göra den drömmen till verklighet!
Nyhet

Trädgårdsdesign

Hur ser din trädgårdsdröm ut? Med en genomtänkt trädgårdsdesign blir din trädgård både lättskött, vacker och funktionell.

Sten i alla dess former

Ska du anlägga en garageuppfart, eller kanske en uteplats av marksten? Det finns många fördelar med att välja marksten till ditt hem.

Entreprenad

Vi arbetar med både större och mindre entreprenader. Med referenser inom några av Sveriges största byggbolag