Spabad & Swimspa

Med ett spabad i trädgården kan allas uteplats snabbt förvandlas till ett lyxigt ställe att koppla av och njuta.
Ett spabad kan användas för både hälsofrämjande massage, avkoppling eller varför inte även lite lek för barnen.

Spabad som vi erbjuder

Drömmer du också om att ha ett spabad hemma? Vi har spabad som kan göra den drömmen till verklighet! En av dom bästa egenskaperna med ett spabad är att med ett eget spabad hemma kan du njuta hela året runt.

Det du ska sänka på när du väljer spabad är främst vilken storlek ni önskar på spabadet samt var ni tänkt placera ert bad. Där bästa är en plats i trädgården med fin utsikt men inte för långt från huset då det kan bli kallt när du kommer ur badet och ska gå in efter att ha avnjutit ett varmt lyxigt bad under stjärnorna på en iskall vinterkväll.

På Hammarö Stenforum säljer vi spabad och swimspa från Masterspa. Masterspa erbjuder både spabad och swimspa för alla drömmar och budgetar.

Spabaden kommer i olika storlekar, allt från spabad med plats för två till tre personer upp till spabad med plats för sju till åtta personer. Dessutom erbjuder Masterspa swimspa som du kan både träna rodd och simning i och i dessa finns även plats för att avnjuta och koppla av i en spa/massagedel i ena sidan av spabadet.

Masterspa är ett högkvalitativt märke som kommer från och produceras i USA. Vid produktionen av spabaden används endast de allra bästa materialen och innovativa processer och kallar det själva att det är ett hantverk av mästaren ”Master Crafted”. Det är en unik process som inte endast resulterar i produkter av hög kvalitet men även högteknologiska framsteg inom isolering, filtrering, värmesystem och andra häftiga och exklusiva finesser. Det är omtyckt och representerat av en mängd olika OS-medaljörer och är förstahandsvalet när det kommer till spabad/swimspa för bland annat Michael Phelps.  

Vi garanterar att det finns ett spabad eller swimspa som passar både din dröm, behov och budget bland våra spabad så kolla igenom vårt sortiment och kontakta oss gärna om ni har några funderingar eller behöver hjälp med att planera din spabad/trädgårdsdröm.

Spabad

Swimspa

Med ett swimspa i trädgården kan du få till din träning utomhus hela året om. De olika spabaden erbjuder allt från simträning, roddträning och avkoppling i ett och samma spabad! Dessutom är MasterSpa swimspa stora nog att erbjuda barnen lek när de inte används för träning. Med andra ord kan dessa swimspa ge glädje till hela familjen!

Pooler & pooltak

Vi erbjuder thermopooler och glasfiberpooler i flera olika modeller, till oslagbara priser!
Nyhet

Spabad & Swimspa

Drömmer du också om att ha ett spabad hemma? Vi har spabad som kan göra den drömmen till verklighet!
Nyhet

Trädgårdsdesign

Hur ser din trädgårdsdröm ut? Med en genomtänkt trädgårdsdesign blir din trädgård både lättskött, vacker och funktionell.

Sten i alla dess former

Ska du anlägga en garageuppfart, eller kanske en uteplats av marksten? Det finns många fördelar med att välja marksten till ditt hem.

Entreprenad

Vi arbetar med både större och mindre entreprenader. Med referenser inom några av Sveriges största byggbolag